• https://api.whatsapp.com/send?phone=05325135384
  • https://www.twitter.com/atesogullari_otomotiv

     DİZEL KATKISI

   
Ürün Kodu : 0002
Üretici : MOTORSILK
Ürün Özellikleri
Motor Silk Dizel Yakıtı Katkı Maddesi, düşük kükürtlü dizel yakıtları için katkı maddesi olarak formüle edilmiştir.
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar
Motor Silk Dizel Yakıtı Katkı Maddesi, düşük kükürtlü dizel yakıtları için katkı maddesi olarak formüle edilmiştir ( Kükürt, 500 ppm’den 15 ppm’e azaltılır ). Bu ürün, düşük kükürtlü dizel yakıtı için, son derece düşük sürtünme filminin mikro yüzeyini oluşturan ve aktif kimyasal işlemden kaynaklanan iyice geliştirilmiş yağlayıcıdır. Yakıtın yanma verimliliğini artırır, enjektör ve pompa aşınmasını azaltır, daha
az emisyon ve yakıt tüketimini sağlar. Sürtünme katsayısı % 0,01 olan kalıcı Borik Oksit yüzeyi ile enjektörleri ve pompaları korumak için tasarlanmıştır.

Dizel Yakıt Şartlandırması:

Bugünün düşük ultra kükürtlü yakıtları (15 ppm), erken pompa ve enjektör hasarına veya kükürtün sağladığı yağlayıcı eksikliğinden kaynaklanan bozulmaya yol açar ve ayrıca yakıt ekonomisinde ½ mpg bir düşüş ve güç kaybı beklenir.

Dizel Yakıt Şartlandırmasındaki Hidrat Bor Molekülleri, bir yandan sistemi kükürtün yan etkileri korozyon ve karbondan korurken, bir yandan da % 0,01’den daha az yüzey sürtünme katsayısı sağlar. Herhangi bir karbon ve vernik kalıntıları, motorun komutanı olan enjektör performansına izin verecek şekilde tamamen giderilir.

 Ateşleme sırasında daha yüksek performans için setan numarası 8 – 10 numara artar. Yüksek setanlı yakıt ile birlikte daha kolay başlangıç, geliştirilmiş sürüş performansı, daha iyi yakıt tutuşması ve daha az gürültü sağlar. Bugünün motorları 50 setanlık yakıt için tasarlanmıştır ve genellikle daha altındaki seviye kullanılmaz. 40 setanlık seviye tutuşmaya engel olur. Gürültü, yakıt ve güç kaybı meydana gelir.

Avantajları:

• Vuruntulu çalışmayı ve zor çalışmaları bertaraf eder.
• Soğuk havalarda daha kolay çalışma sağlar.
• Yanma odasında optimum yanma oranını korur.
• Herhangi bir karbon, koku ve vernik birikimini bertaraf eder.
• Daha az emisyon üretilir.
• Kurum ve karbon atıklarının engellediği tutuşma problemini ortadan kaldırır, yüzey temizliği ve yağlama sonucu + % 5 yakıt ekonomisi sağlar.
• Metaldeki karıncalanmaları, 300’den daha az sayıya azaltılır.
• Daha yüksek performans ve yakıt sisteminde, daha yüksek aksam ömrünü sağlamak için daha büyük yüzey yağlaması mevcut olup, ayrıca yakıt pompasında conta bozulmasını bertaraf eder.

 
 
Talep Formu
İsim
Sipariş Miktarı
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Kargo Tercihi
Mesaj