• https://api.whatsapp.com/send?phone=05325135384
  • https://www.twitter.com/atesogullari_otomotiv

     Gaz Kaçak Tespit Köpük Sprey

   
Ürün Kodu : 0003
Üretici : BRC
Ürün Özellikleri
Hava basıncı, gaz ve sıvı geçen tesisatlarda en ufak çatlakları bile kolayca ortaya çıkartır
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar

Hava basıncı, gaz ve sıvı geçen tesisatlarda en ufak çatlakları bile kolayca ortaya çıkartır.Tüm yeraltı, kalorifer, sıvı ve gaz boru tesisatlarında, kazanlarda, lastiklerde, armatür, fren sistemlerinde, subaplarda vs. kullanılır.  Basınçlı hava, basınçlı gaz, klima tesisatları,kompresörler, kaynak cihazları,havalı fren tesisatları, lastikler, hortumlar ve nakliye tankları gibi alanlarda bulunan tüm teknik ve tıbbi gazlar için uygundur. Basınç altındaki azot, propan,bütan, asetilen, karbondioksit,argon, hava ve benzeri gazlarda kullanılabilir.
İçinde basınç bulunan yerlere yakl. 40 cm mesafeden püskürtünüz. Kaçak alan noktalarda köpük baloncukları oluşacaktır. Daha küçük boyutta kaçak olabilecek noktaları bir süre bekleyerek gözlemleyiniz.

Basınçlı kutu. 50°C’nin üzerindeki sıcaklıklara maruz bırakmayınız.
Kutuyu delmeyiniz, kutu bitse bile ateşe atmayınız. Açık alevli ortamlarda sıkmayınız. Yeterli havalandırmanın olduğu yerlerde kullanınız, uzun süre teneffüs etmeyiniz. Göz ve deri ile temasından kaçınınız, göze geldiği taktirde bol su ile 15 dakika yıkayınız. Herhangi bir tahrişte ve mide bulantısında doktora başvurunuz. Çocukların ulaşamayacağı yerlerde muhafaza ediniz. Kullanım şekline uygun kullanınız.

 
 
Talep Formu
İsim
Sipariş Miktarı
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Kargo Tercihi
Mesaj